Connect with us

Domaće serije

BESA sezona 2: Uskoro na malim ekranima! A evo i KADA!

Uroš Perić se vraća u akciju! Hoće li pogaziti BESU?

Published

on

Besa sezona 2 posle dugo čekanja konačno stiže na naše male ekrane.  Nastavak serije koja je oduševila region, kako smo ekskluzivno ranije saznali, počinje da se emituje na televiziji Superstar 27. novembra.

„Besa“, koja je nastala u produkciji Telekoma Srbije i Adrenalina emitovaće se u Superstarovom prajmtajm terminu vikendom od 21.00.

Snimanje druge sezone okončano je krajem avgusta i početkom septembra u Estoniji. Režiju u nastavku potpisuju Igor StoimenovNikola LjucaMilan Todorović i Maša Nešković. A neizbežna doza osvete, akcije i drame je zagarantovana.

– U Estoniji su snimani najteži i produkcijski najzahtevaniji delovi serije, pogotovo kada se govori o akcionim scenama. Nekim danima smo savladavali i do tri lokacije, tako da je tempo bio intenzivan i naporan – rekla je Tea Korolija, izvršni producent serije.

U novim epizodama uz glavnog glumca Radivoja Rašu Bukvića kao Uroša Perića, gledamo Miloša Timotijevića, Arbena Bajraktaraja, Hanu Selimović, Milicu Gojković, Milana Marića

To šta nas očekuje u novoj sezoni najbolje će nam dočarati tizer koji je objavljen na zvaničnom instagram profilu produkcije Adrenalin.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BESA official (@besa_tv_series)

Publika će u narednih 10 nastavaka imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima (kojih ima dosta) veliki favoriti su Florist Bajgora koji je igrao u seriji “Gangs of London”, Katarina Čas koja je glumila u hit filmu „Wolf of Wall Street“ i popularnoj seriji „Berlin Station“, kao i Gezim Zherka i Dea Bajaziti koji će sigurno osvojiti publiku…

– Za mene je bio veliki izazov i velika čast da režiram na osam različitih jezika, i obožavam kombinaciju različitih kultura koja je skroz spontano prisutna u našoj seriji – rekao je režiser Igor Stoimenov.

Prema rečima Stoimenova izborom odličnih estonskih glumaca „Besa“ je od prvog dana pomerila sve granice kada je reč o kastingu.

– Druga sezona „Bese“ će produkcijski prevazići prvu sezonu, u to sam sada siguran – zaključio je režiser Igor Stoimenov.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor: filmitv.rs

Foto Promo Adrenalin

Advertisement