Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine 358. epizoda: ŠOK! Žaklina će IZGUBITI bebu? (VIDEO)

Za sve su krivi Luka i Una, a evo i KAKO!

Published

on

Igra sudbine 358. epizoda koja se emituje u utorak, 9. novembra od 20.00 na TV Prva doneće u naše, ali i živote gledalaca jednu prijatnu promenu. A evo i o čemu je reč.

Aleksa je ponovo direktor Kan Holdinga. Nakon što Aleksa ponovo stupi na čelo Kan holdinga kao direktor, Luka odlazi kod Dijane da joj saopšti vesti – njena kancelarija sada postaje njegova. Sasvim je jasno da naša poznata dizajnerka i modna instalatorka neće tek tako preći preko ovog skandala. Za to vreme, netrpeljivost između Dode i Maksima kulminira. Očigledno je da sledi turbulentna epizoda najpopularnije domaće telenovele.

Garancija toga su i dešavanja u taboru negativaca. Zla ekipa dobija pojačanje, a Sofija ga lično predstavlja Riteru. O kome li je reč? Mi možemo samo da nagađamo, možda Komarac?

Kad ugleda u kancelariji Luku i Unu kako se ljube, trudnoj Žaklini će opet pozliti…​ Hoće li Žaklina izgubiti bebu?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 355. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 358. epizoda: Da li je Višnja izgubila razum?

BONUS VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

BONUS VIDEO Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement