Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 47. epizoda: ŠOK! Jelisaveta je izgubila bebu! A evo i ZBOG KOGA!

Slučajnosti ne postoje! Jelisaveti je neko radio o glavi, a evo i KO!

Published

on

Kolo sreće 47. epizoda za Bojana donosi veliki šok. I to onaj najgori. Kada sutra nova epizoda serije „Kolo sreće“ stigne na male ekrane ona neće doneti nimalo dobre vesti. Još jedan dokaz da se laganje ne isplati, nažalost… A evo i zbog čega.

Tokom večere u novom Bojanovom restoranu, Jelisaveta je iznenada prokrvarila. Bojan je onesvešćenu odnosi u lekarsku ordinaciju, gde mu lekar saopštava da nažalost, nema lepe vesti za njega. Da li to znači ono najgore? Jelisaveta je izgubila bebu?

Kad je saznala da je Jeli pozlilo, Vanja počinje da krivi sebe za ono što se desilo njenoj drugarici. Spasa je zatiče u suzama i ona mu poverava šta je uradila i kako je „nanela Jeli zlo“.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (46. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Kolo sreće 46. epizoda: ŠOK! Jelisaveta gubi bebu? (PROMO)

BONUS VIDEO Igra sudbine 356. epizoda: Evo šta će Komarac da uradi Višnjinoj bebi! (PROMO)

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Izvor Film i TV

Advertisement