Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 10. epizoda: Milena i Mladen vode ljubav! Njega ubijaju, a evo šta će biti sa njom

Istorijska drama Vreme zla 10. epizoda na programu TV Nova S je u utorak, 9. novembra, od 21.30.

Published

on

Vreme zla 10. epizoda (utorak, 9. novembar): Vladimir dolazi kod Vukašina koji je ostao sam u kući u Beogradu. Vladimir mu saopštava da ide u partizanski odred u šumu da se bori. Potrčavši za njim, Vukašin se sapliće i pada ispred kuće.

Dragišu Vasića ponižavaju dva partizanska momka, na šta on izrevoltiran odlazi u četnički odred. Milena u Prerovu čita o streljanjima komunista i odlučuje da ode u Beograd zabrinuta za svog oca i sina. U Beogradu dolazi kod Bore i Dušanke. Ostaje nasamo sa Nađom. Jedna drugoj se poveravaju: Nađa joj govori da radi za Ruse.

Milena dolazi kod Vukašina. On želi da večeraju kao da se ništa ne događa. Milena i Vukašin se rastaju. Ona u povratku vozom za Valjevo sreće Vladimirovog prijatelja SKOJ-evca Mladena Delića. Uplašen od Nemaca, on je moli da mu pomogne – kod sebe prenese poruku koju on nosi.

Nakon eksplozije, putnici u zbegu jure niz polje. Milena i Mladen se ponovo nalaze. Vode ljubav sakriveni u polju. Nedugo zatim, Mladen pokušava da pobegne, ali ga ubijaju. Dragiša Vasić luta po Beogradu i dolazi kod Vukašina. Obojica su svesni da se vide poslednji put, za ručkom ćaskaju o poginulim prijateljima, a nakon ručka se zauvek razilaze.

U seriji Vreme zla 10. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin,Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

BONUS VIDEO Branilac 8. epizoda: Da li je slučaj Točilovac pobeda ili poraz advokata Guberine?

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement