Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: Otkrivamo ko je novi član Riterove ekipe! Nećete verovati o kome se radi! (VIDEO)

Ekipe dobra i zla u seriji “Igra sudbine” počinju da jačaju svoje redove za konačni okršaj, koji sledi za nešto manje od 50 epizoda.

Published

on

Nakon što je Bruner završio u zatvoru, njegov sin Riter je preuzeo kormilo nad njegovom ekipom negativaca iz serije “Igra sudbine”.  Ada Kanački je već primila snažan udarac, i to na dan svog neplaniranog venčanja. Dolaskom Olge Ožegović, njena veza sa Ivanom je prekinuta. Sada, kako stvari stoje – trajno, ali ne sumnjamo da će ovi “zaljubljeni golupčići” obnoviti ljubavne zavete. Ono što Adu treba da brine je sledeća Riterova zamka u koju bi mogla da upadne.

Riter ima još jedan štih u rukavu, koji se sprema da izvuče kada se njegovi neprijatelji najmanje budu nadali. Ali, ni Ada i njena ekipa ne sedi skrštenih ruku. Vukašin je sazvao hitan sastanak svojih saradnika, među kojima su Stana, Cole i Doda. Hitno su mu potrebni podaci o Olgi Ožegović. Cole mu govori da će nešto od toga saznati vrlo uskoro, kad zla ekipa dobije pojačanje.

Sofija je Riteru obećala da će u njihove redove dovesti još jednog opasnog igrača. Nije htela da mu odaje o kome se tačno radi, ostavivši ga u neizvesnosti da čeka do poslednjeg trenutka. Sve dok njihov novi, treći član ne bude pozvonio na njena vrata. Ono što Sofija ne sluti jeste da je njihov budući “kolega” zapravo krtica koju je Cole ubacio u njihov tim.

Igra sudbine: Zvonimir

Ako je suditi prema najavi 358. epizode krtica je Zvonimir Lagatore. Njega je Cole ubedio da postane zaštićeni svedok, u zamenu da ocinkari Brunera. Sada je, verovatno, dobio i slobodu, pod uslovom da se infiltrira u Riterove redove i sazna korisne informacije koje će Coletu i Vukašinu pomoći da ih unište.

Hoće li Riter shvatiti da je nasamaren, ili je ovaj nepoverljivi Nemac dovoljno namazan da shvati o čemu se radi – saznaćemo u narednim epizodama serije “Igra sudbine”.

BONUS VIDEO Igra sudbine 359. epizoda: Višnja ponovo pokušava da se ubije!

BONUS VIDEO Kolo sreće 48. epizoda: Persida sprema novu pakost za Maru?

BONUS VIDEO ŠOK! Žaklina gubi bebu?

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement