Connect with us

Domaće serije

Igra sudbine: Da li je Višnja skrenula s uma? Hoće li nauditi trudnoj Nadi? (VIDEO)

Igra sudbine se baš poigrala sa Višnjom. Zbog svega što joj se dogodilo u životu, nesrećna devojka razmišlja samo o smrti

Published

on

Od kada je saznala da je njena beba umrla, Višnja je neutešna. Toliko ju je obuzela tuga da je čak pokušala da se ubije, popivši punu bočicu lekova za smirenje. Lila je, srećom, stigla na vreme i spasla ju je sigurne smrti. Igra sudbine, kako glasi i naziv popularne serije, još jednom je potvrdila koliko ume da bude okrutna, pa čak i prema dobrim ljudima.

Nakon što je uspela da je vrati među žive, Adina tetka ni minut se ne odvaja od svoje nekadašnje učenice. Strahuje da bi Višnja ponovo mogla da digne ruku na sebe. Ali, ni Lila nije svemoćna, iako se takvom predstavlja. Višnja je u takvom stanju da je dovoljan sekund Liline nepažnje, pa da ponovo napravi neku glupost.

Ono što Višnja ne zna jeste da je njena beba živa i zdrava, u rukama čoveka koga je nekada volela, a koji joj toliko puta zdrobio srce na komade. I dok sprema osvetu protiv nje i svog brata Marinka, ubeđen da su ga izdali, Komarac ni ne sluti da je Višnja na korak do ludila i da bi mogla samoj sebi da presudi. Pre nego što on pokuša da joj naudi.

Toliki stres, najpre zbog vesti da joj je beba bolesna i da je njeno izlečenje pod znakom pitanja, a zatim i zbog tragične vesti o smrti njene devojčice, ostavili su posledice na njenu psihu. Zato i ne čudi što ju je dolazak trudne Nade u vilu Kanački toliko uznemirio.

U najavi za 358. epizodu serije “Igra sudbine”, scena u kojoj Ada ostavlja na trenurak Nadu, kako bi nešto završila u svom kabinetu, dok Višnja proviruje iza ćoška – neodoljivo podseća na najstrašnije momente iz horor filmova. Uz jezivu muziku i Višnjin unezveren pogled, mogli bismo s razlogom da se zabrinemo za Nadu.

Šta li će bit isa Višnjom? Hoće li uspeti da se izvuče iz depresije? Da li će Vukašin i Marinko uspeti da joj pronađu bebu, dok načisto ne poludi, i osujete pakleni plan koji je skovao Komarac? Odgovore na ova pitanja saznaćemo u nastavku serije “Igra sudbine”.

BONUS VIDEO Igra sudbine 359. epizoda: Višnja ponovo pokušava da se ubije!

BONUS VIDEO ŠOK! Žaklina gubi bebu?

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printscreen

Advertisement