Connect with us

Domaći film

JUŽNI VETAR 2 UBRZANJE Baća više NIJE ISTI! Čeka ga velika promena, a evo i ZAŠTO!

Prvi i drugi deo razlikuju se po jednoj važnoj stvari, a evo i kojoj!

Published

on

Južni vetar 2 Ubrzanje stigao je u bioskope, a čuveni Baća, Miodrag Radonjić govorio je o svojoj ulozi u drugom delu filma  i odnosu prema prethodnom prvom filmu reditelja Miloša Avramovića.

On je rekao da je prvi film „Južni vetar“ bio privukao ljude različitih uzrasta, zanimanja i interesovanja, što je za autore bio „veliki kompliment“, dok tek treba da se vidi kako će drugi film iskomunicirati sa publikom, jer je potpuno drugačiji.

Prema njegovim rečima, „Ubrzanje“ je žanrovski pomereno ka akcionoj avanturi, mada i dalje postoje elementi krimi trilera, ali je film u ritmu i dinamici ubrzan.

Radonjić je rekao da je u nastavku njegov lik Baća „postavljen kao neka vrsta “komik rilif“ junaka, koji u drami i napetoj situaciji svojim humorom i opaskama olakša čitavu situaciju i daje priliku publici da prodiše od tenzije u priči“.

– To je uvek nezgodan glumački zadatak. Kažu da je najteže nasmejati publiku. Ima dosta istine. Videćemo kako sam to uradio. Do sada sam dobio neke dobre reakcije na tri festivala gde sam mogao da oslušnem – rekao je glumac.

Glumac je ocenio da će u filmu „Južni vetar 2: Ubrzanje“, čije je bioskopsko prikazivanje počelo pre nekoliko dana, „ritam i brzina prijati publici“.

– To je jedna bioskopska vožnja u holivudskom maniru. Verujem da to ljudi za ovaj film i očekuju. Mislim da je svima jasno da je ovo bioskopski blokbaster. Tako je postavljan i pravljen – zaključio je Radonjić.

Petar Maraš koristi prednosti stečenog statusa neprikosnovenog vođe srpskog podzemlja. Želeći da proširi svoj posao i vrati se u okvire zakona, Maraš ulaže ilegalno stečen novac u legalne poslove, i vrebajući povoljnu priliku, on po zadatku, sa svojim vernim Baćom, odlazi u istočnu Srbiju. Tamo ga zatiče vest koja će ga primorati da momentalno promeni planove…

BONUS VIDEO UBRZANJE: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Advertisement