Connect with us

Serije

Završni udarac 7. sezona: Brendin poslednji “ples” sa kriminalom

Poslednja, 7. sezona serije “Završni udarac” od 11. novembra, radnim danima u 20.00 na kanalu FOX CRIME

Published

on

Za Brendu Li Džonson igra se polako bliži kraju. Čuvena detektivka iz serije “Završni udarac” od 11. novembra (radnim danima u 20.00) na kanalu FOX CRIME započinje “poslednji ples” sa kriminalom, kroz 21 epizodu finalnog ciklusa.

Na početku sezone odeljenje za teške zločine prolazi kroz veliko restrukturiranje, a to podrazumeva i Brendinog novog šefa. Na tu poziciju dolazi Vil Papa, čija je kandidatura trebalo da znači dobar vetar u Brendina leđa. Ipak, pokazaće se da i Papa igra dvostruku igru. Ne samo što će izostati Brendino unapređenje, nego on neće ni obustaviti istragu koja se vodi protiv nje.

Brenda je pod prismotrom, ali to je ne sprečava da nastavi lov na kriminalce. Uprkos svom talentu za ispitivanje i sposobnosti da izvuče priznanje čak i od najvećeg lažova, Brendu frustrira politizacija u policiji Los Anđelesa. Mada ima podršku svog tima, koji je blisko povezan, pun međusobnog poverenja i poštovanja, naviknut na njen neuobičajen stil, Brenda nailazi na prepreke iz drugih odeljenja i spoljašnjih uticaja, koji su odlučni da joj slome sav entuzijazam.

U poslednjoj sezoni Brenda će preživeti snažne životne udarce, a na kraju će staviti i karijeru na kocku da bi, konačno, stala na put korupciji u policiji Los Anđelesa.

Glavne uloge igraju: Kira Sedžvik (Brenda Li Džonson), Džej Kej Simons (Vil Papa), Kori Rejnolds (Dejvid Gabrijel), Robert Goset (Rasel Tejlor), Džordž Bejli (Lui Provenza) i Džon Teni (Fric Hauard).

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Foto: The Shephard / Robin Company in association with Warner Bros. Television, 2010

Advertisement