Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 30. epizoda: ŠOK! Anastasija odvodi sebe, bebu i Aleksandru u smrt! Evo i kako!

Published

on

Dinastija 30. epizoda (ponedeljak, 15. novembar, u 21.00): Branko i dalje krije da je progledao kako bi otkrio namere konkurenta, Vojina Konstantinovića, i testirao Kristininu vernost. Kristina je nezodovoljna zbog samovoljnog i rasipničkog ponašanje svoje sestričine Ana Marije.

Anastasija, u poodmakloj trudnoći, uprkos protivljenju Branka i Kristine, planira da organizuje proslavu venčanja Stefana i Ana Marije u Vili Kadić. Aleksandra je podržava. Nezadovoljan Stefanovim izborom supruge i profesije vozača auto – trka, Branko želi da usvoji svog zeta Ognjena.

Vojin Konstantinović ima Aleksandrinu podršku da to spreči, a njihova emotivna veze postaje sve ozbiljnija. Kristina pristaje da pomogne Anastasiji u pripremi zabave. Pokušava da upristoji Ana Mariju za tu priliku. Ipak, sestričina ne sluša njene savete. Na zabavi se pojavi vulgarno odevena, a ponašanje joj je neprikladno za ugledno društvo u kom se našla.

Dinastija 30. epizoda: Kristina raskida sa Nikolom

Kada je Anastasija optuži za krađu ogrlice, Ana Marija joj zlobno otkriva da Branko nije njen otac. Anastasija je očajna. Doktor Nikola Tošković prihvata da priskoči u pomoć kolegi neurihirurgu u hitnom slučaju i tako se vraća staroj profestiji, koju je napustio zbog smrti pacijenta.

Anastasija traži utehu u njegovom zagrljaju kada ih Ognjen zatekne. Ona želi razvod, ali Nikola je moli da bude strpljiva. Kristina definitivno stavlja tačku na aferu sa doktorom i pomiri se sa Brankom. Nakon žurke, Anastasija odvlači Aleksandru u auto i ucenjuje je da će u saobraćajnoj nesreći ubiti i nju i sebe i bebu, ako ne prizna ko joj je otac. Anastasija gubi kontrolu nad vozilom i dožive sudar.

U seriji Dinastija 30. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

BONUS VIDEO Dinastija: OTKRIVAMO ko je pokušao da UBIJE Branka!

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Žaklina gubi bebu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement