Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 361. epizoda: ŠOK! Višnja saznaje da joj je beba ŽIVA?! Mileva dobija BATINE! (VIDEO)

Evo ko će Višnji otkriti da je njena beba živa!

Published

on

Igra sudbine 361. epizoda koju gledamo poslednjeg dana ove radne nedelje od 20.00 na TV Prva doneće šokova koliko ih nije bilo od početka druge sezone. Kao što smo već videli čerupanje u Matijinoj sobi izrodiće dijaboličan Sofijin plan da ubije Adu Kanački. Još gore od toga biće ono što sledi.

Riter će staviti na test Zvonimira. On će dobiti naređenje da ubije Adu Kanački kako bi dokazao da on nije špijun već Brunerov odani sluga. I dok se u klubu zlih bore kako bi se dokazali novom gazdi, u redovima dobrih počinju sukobi i čišćenje računa.

Ada ucenjuje Donku. Napokon ima baronicu u šaci. A čime je ucenjuje? Pa, zaume se, snimcima koji bi Donku mogli dovesti u nazavidan položaj kod njenih šefova, ali i pred policijom. Ada uvek računa na sve.

Za to vreme, među sestrama Pančetović sledi potpuni haos. Vreme je da sestre skinu rukavice i jedna drugoj šamarima objasne istinu. Pančeta posle teške uvrede koju joj je izrekla sestra prebija Milevicu. Vreme je da ministarka svaku uvredu plati – razbijenim zubima.

A sada sledi najveći šok. Višnja sasvim slučajno saznaje informacije o svojoj bebi i to od Božidarke. Šta će joj to reći ova lažna vračara, Sofijina majka, prevrtljiva Brzutka.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 361. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement