Connect with us

Domaći film

Miloš Biković otkriva da li je “Južni vetar 2: Ubrzanje” poslednji film u kojem će se pojaviti Maraš

Hoće li se snimati treći deo ili je “Južni vetar 2: Ubrzanje” poslednji film popularne krimi sage?

Published

on

Publika širom bivše Jugoslavije ima priliku da pogleda drugi deo krimi sage Južni vetar 2: Ubrzanje”. Nakon beogradske, održana je i zagrebačka premijera ovog ostvarenja. Miloš Biković sa ostatkom ekipe je bio u glavnom gradu Hrvatske, a u intervjuu za Index.hr pričao je i u budućnosti franšize “Južni vetar”.

– Ne verujem da će biti više nastavaka. Imali smo film pa seriju, sada smo opet imali film i opet ćemo imati seriju. Ne verujem da ćemo imati više od još jednog filma i još jedne serije. Mislim da je već to puno, ali sigurno više od toga neće biti – rekao je glumac.

Biković je naveo da mu je uloga Maraša značajna.

– U ovaj sam film ušao kao glumac koji je svoju karijeru gradio posle filma “Montevideo” i posle saradnje sa Nikitom Mihalkovim i Antonijom Banderasom. Ova uloga mi je značajna jer sam pokazao nešto novo, što do sada nisam pokazivao i u tom smislu me profiilisala – rekao je Biković i nastavio:

– No, ova uloga nije me obežila kao glumca jedne uloge, nego mi je pokazala da mogu biti glumac više uloga. Zbog toga sam zahvalan na ovom projektu – zaključio je glumac, prenosi Telegraf.

VIDEO Ubrzanje: Otkrivamo sve o JUŽNOM VETRU 2! Evo šta će biti sa Marašom i Sofijom!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo ko je Baba Mikula!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto: Printscreen Instagram/bikovic

Izvor: filmitv.rs / Index / Telegraf

Advertisement