Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 13. epizoda: Nemci ubijaju Nađu, a Petra razapinju na krst!

Istorijska drama Vreme zla 13. epizoda na programu TV Nova S je u ponedeljak, 15. novembra, od 21.30.

Published

on

Vreme zla 13. epizoda (ponedeljak, 15. novembar): Dušanka moli Boru da ponovo zove Nedića da moli za pomoć da oslobode Nađu. Bora dolazi u specijalnu policiju da se raspita za nju, ali ne saznaje ništa.

Nađu u ćebetu dovode u žensku ćeliju u zatvoru. Zatvorenice se dele na ove što je osuđuju i one koje je opravdavaju. Među njima su i njene drugarice iz škole. Odvode ih na streljanje.

Bora odlazi kod Nedića i moli ga za pomoć. Nediću telefonom govore da je Nađa streljana. On to saopštava Bori.

Bogdan dolazi na isleđivanje kod Vujkovića. Vujković mu govori da je Nađa streljana, kao i da ga je Milena varala sa Petrom. Bora sluđen luta, nailazi na nemačke vojnike, ne posluša njihovo naređenje da se zaustavi i ubijaju ga.

Bogdanu govore da će ga prebaciti kod Petra. Njih dvojica se suočavaju u zatvoru. Petar ga moli za razgovor, ali Bogdan to odbija. Petar traži da ga razapnu, a Bogdana puštaju z Gestapoa.

U seriji Vreme zla 13. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin,Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement