Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 361. epizoda: ŠOK! Ivan i Olga su ponovo ZAJEDNO!? (VIDEO)

Ivane, crni Ivane, sad te ni Vukašin ne može sačuvati od Adinog besa! Gotovo je!

Published

on

Igra sudbine 361. epizoda biće, sad je već očigledno – žešća nego ikad! Sprema se haos. Ludilo koje se u univerzumu Igre sudbine nije skoro dogodilo.

Kao što smo videli, tuča između Sofije i Ade je eskalirala. Ada je bila brutalno iskreno prema Sofiji. Sasula joj je u lice celu istinu o njoj i njenom ocu. To je u potpunosti izbacilo iz takta Šubarevićku. Ona je histerično otrčala ka Riteru i u ludilu mu tražila samo jedno – Ubij Adu Kanački. Kao da je samo čekao ovaj trenutak, Riter kao iz topa naređuje Zvonimiru da preuzme na sebe taj zadatak. Zvonimira, međutim, nije toliko obradovala ova vest.

Donka dobija zadatak. Međutim, ona ne želi da prihvati takav rizik. I sasvim je razumljivo zašto. Ali, Ada ima iznenađenje za nju. Moraće. A evo i zašto. Snimljena je, i sav materijal na kom se vidi da Donka traži saradnju sa Adom biće dostavljen Riteru direktno.

Dok Ada ucenjuje Donku, kod Žaklinice u stanu sledi haos. Mileva bezobzirno vređa Pančetu, ali to neće proći bez kazne. Slede joj batine od kojih se neće tako lako oporaviti. A sada finale večeri.

Dok Brzutka otkriva Adi veliku tajnu, da je Višnjina beba živa i zdrava, ni Ada ni Brzutka ne vide da je Višnja na vratima čula je sve. Igra sudbine 361. epizoda biće jedna od onih o kojima će se dugo pričati. A razlog više sledi.

Ivan kod Tiće u kafiću sedi u očaju. Taman u trenutku kada poželi da sebi sipa piće, u Maldive ulazi Olga. Ona „napada“ na Ivana, i koristi trenutak njegove zbunjenosti da bi ga poljubila. Nažalost, sve će videti onaj koji to nikako nije smeo da vidi. Aleksa. I ne sumnjamo da će pogrešno protumačiti – Olga i Ivan su ponovo zajedno. A šta će biti sa Adom? Hoće li ona to saznati?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 361. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement