Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 362. epizoda: ŠOK! Komarac je pobegao sa VIŠNJINOM BEBOM! Ali to nije najgore

Hoće li Višnja konačno prigrliti malu Anu na svoje grudi?

Published

on

Igra sudbine 362. epizoda donosi haos u redovima zlikovaca. Komarac je provaljen, a policija na putu da povrate Višnjinu bebu. Hoće li Višnja konačno prigrliti malu Anu na svoje grudi. Odgovor će vas iznenaditi… Neprijatno.

Iako su Vukašin, Doda, Cole i Stana na tragu Komarcu i znaju gde se nalazi, neće sve ići tako lako kako su zamislili. Vukašin sa timom stiže u pratnji policije na adresu, ali sledi veliko iznenađenje. U kući pronalaze onesvešćenu dojilju. A bebi nema ni traga. Da li je Komarac predosetio šta će se dogoditi pa se na vreme evakuisao, ili je u ponovni nestanak Višnjine bebe umešan neko treći?

U svakom slučaju, Višnju ne čekaju nimalo lepe vesti…

Za to vreme, Olga nastavlja da „muti vodu“ kako bi što više rasplamsala Aleksine i Lukine sumnje. I u tome uspeva. Ona ih laže da je Ivan prespavao u njenom stanu, što očigledno nije istina, ali postavlja se pitanje – gde je onda Ivan?

Da bismo saznali odgovor na to pitanje moraćemo još malo da pričekamo. Taman toliko da vidimo šta se događa kod ostatka Igra sudbine tima. Vid i Žaklina su sve bliži i bliži možda čak i svadbenim zvonima. Hoće li ona zazvoniti?

Sofija je iskreno zabrinuta za majku. Međutim, ko se mača laća – od mača će i poginuti. Ono što Sofija ne zna jeste to da je Brzutka promenila stranu u poslednjem trenutku. Ako je mogla ona, verujemo da ima nade i za druge. Pa čak i za Sofiju rospiju…

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 361. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement