Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 51. epizoda: Ljuba će poljubiti Maru! Da li su ponovo ZAJEDNO?

Kako će Mara odreagovati na Ljubinu nežnosti?

Published

on

Kolo sreće 51. epizoda koja je na programu u ponedeljak, 15. novembra od 21.00 na TV Prva vratiće staru ljubav među kućerke Sopota. Prošlo je 20 i kusur godina, a Ljuba i Mara spremni su da ponovo otvore davno zatvorenu knjigu. Evo i kako!

Petar presreće Spasu i počinje da ga provocira, dok Jelisaveta kuje plan sa drugaricom da je pokriva da se poslednji put oprosti od Spase. Ala će se Jelisaveta iznenaditi…

Pripreme za svadbu su u jeku. A pre svadbe – momačko i devojačko veče. Takva atmosfera opustila je i Maru i Ljubu. On će se baš ove večeri osmeliti da je poljubi.​ Kakav li ga odgovor očekuje od Mare? Bura strasti ili hladan tuš?

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (51. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement