Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 362. epizoda: Višnja ide po bebu, ali čeka je novi ŠOK! Evo i KOJI!

Sofija neće tako lako predati svoj plen

Published

on

Igra sudbine 362. epizoda ovog puta dovodi nas do maksimalnog uzbuđenja. Kada u ponedeljak, 15. novembra na male ekrane od 20.00 stigne naredni nastavak popularne sapunice, u vreme na koje smo već navikli – od 20.00 na TV Prva više ništa neće biti isto.

Nesvestan da ga je Olga namerno isprovocirala, Tića dodatno komplikuje Ivanovu situaciju kada njegovim sinovima prepriča šta je video sopstvenim očima uz konstataciju da se Olga i Ivan izgleda vole. Budući da je i Aleksa prisustvovao spornoj situaciji, cenimo da će se ovo ulje na vatri ukrčkati do pravog požara za sekundu.

Višnja konačno saznaje dobre vesti – policija je krenula po bebu, ali… Nove peripetije isprečiće se na putu. Sasvim normalno i očekivano. Važno je samo da je Višnja saznala da joj je beba živa. Sve ostalo će se lako srediti.

Međutim, kada čuje da je Komarac “provaljen”, Sofija pokazuje zabrinutost za majku, jer se plaši da je policija ne zatekne u stanu kriminalca. Olga nastavlja sa svojim lažima, a Aleksa i Luka nasedaju…​

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement