Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 31. epizoda: FAJT! Aleksandra i Kristina će se konačno POČUPATI! (VIDEO)

Dinastija 31. epizoda se emituje u utorak, 16. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 31. epizoda (utorak, 16. novembar, u 21.00): Nakon saobraćajne nesreće koju su imale ona i Aleksandra, Anastasija je u bolnici i prevremeno se porodi i beba je u životnoj opasnosti sa malom šansom za preživljavanje.

Anastasija je u depresiji, ne želi da vidi ni bebu ni Branka niti bilo koga, jer zna da postoji mogućnost da joj Branko nije otac, već Vojin.

Lidija spava sa Ognjenom kako bi od njega ukrala poslovnu tajnu, koja se nalazi u kompjuteru, za Vojina koji je ucenjuje.

Kristina saznaje da je ranije Aleksandra izazvala njen pobačaj, tako što je namerno pucala iz puške da bi ona pala sa konja. Ona odlazi u Aleksandrin atelje i posle kraće rasprave, zbog Brankovog portreta, njih dve se se žestoko potuku i – Kristina nadvlada Aleksandru.

Aleksandra se kasnije oraspoloži kada joj detektiv Mirko Zec javi da je pronašao Kristininog bivšeg muža, Marka Jakovljevića, za kog se ispostavlja da je zapravo i dalje formalni Kristinin muž.

U seriji Dinastija 31. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

BONUS VIDEO Igra sudbine 362. epizoda: ŠOK! Ivan je prevario Adu sa Olgom?

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO ŠOK! Žaklina gubi bebu?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement