Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE: ŠOK! Ženi se JAMEZDIN, i to Riterovom sekretaricom! A evo i KAKO!

Ovakav obrt situacije nije mogao da osmisli ni Spilberg

Published

on

Igra sudbine ovog novembra donela nam je seriju venčanja. Prvo su posle mnogo peripetija i komplikacija pred matičara izašli Luka i Aleksa, što je za sve bio veliki šok. Naročito za Adu Kanački. Naravno, ona i Ivan poželeli su odmah zatim da se i oni venčaju, ali već smo videli da je tu zamiso sprečila Olga Ožegović.

Međutim, da bi sreća bila veća, stigla je i prosidba treća. Verovatno inspirisan dešavanjima u Igri sudbine, glumac i reditelj Marko Jovičić, poznat publici po ulozi Jamezdina u seriji „Igra sudbine„, zaprosio jesvoju devojku Tanju Pavlović, koju publika od skoro takođe može da gleda u pomenutoj seriji, u ulozi Riterove sekretarice.

Deo ekipe serije otputovao je na Šri Lanku, gde provode vreme za odmor do nastavka snimanja treće sezone serije, a Marko je imao plan da zaprosi Tanju dan ranije kada su se peli na Adamov vrh, koji ima 5.500 stepenika. Međutim, zbog vremenskih nepogoda stigli su do 100. stepenika i tu odustali.

Prosidba je usledila dan kasnije u Pinaweli – azilu za slonove, koji se u ovoj zemlji smatraju svetim životinjama.

Glumica Olja Lević odmah je na Instagramu podelila lepe vesti o veridbi svojih kolega, a nakon toga ekipa je u hotelu nastavila slavlje do ranih jutarnjih sati.

Tanja i Marko, inače, imaju i zajednički Tiktok profil na kojem ih prati više od 37.000 ljudi, a gde objavljuju svoje zanimljive snimke i isečke iz serije „Igra sudbine“.

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

 

 

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Izvor filmitv.rs/PulsOnline

Advertisement