Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 363. epizoda: Riter i Bruner slave POBEDU! Ada je konačno PORAŽENA! Evo i KAKO!

Riterov i Brunerov plan odvija se savršeno! Ada je GOTOVA!

Published

on

Igra sudbine 363. epizoda koja na TV Prva stiže u utorak, 16. novembra od 20.00 nakon što Pančeta pošteno premlati Žišku i pokaže joj gde joj mesto, kao i njenom Tići, sledi haos u nastavcima.

Višnja je očajna. Mislila je da će njena agonija konačno biti završena. Ali iza vrata na koja su svi otišli sa policijom zatekli su samo onesvešćenu dadilju. Ne i bebu. Kao ni Komarca.

Vukašin, svestan bola koji sirota devojka proživljava, pokušava da uteši Višnju i zaklinje se da će joj naći ćerku. Hoće li uspeti u tome? Višnjino srce izdaje snaga. Ipak, nada da će naći svoju ćerku drži ga u životu.

Za to vreme Riter podnosi ocu račune, i po svoj prilici, njih dvojica su blizu pobede. Ada je skoro pa poražena, a nije ni svesna toga. Kad dođe da poseti Matiju u bolnici, Ada na svoje zaprepašćenje zatiče prazan krevet. ​

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 363. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Igra sudbine 361. epizoda: Višnja saznaje da joj je beba živa?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Igra sudbine: ŠOK! Da li će Komarac ubiti Višnju?

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

 

Advertisement