Connect with us

Domaće serije

EKSKLUZIVNO BESA sezona 2 stiže na TV PRVA, a evo i KAD! I kojim danima je gledamo!

Besu na Prvoj gledamo jednom nedeljno, a evo i kog dana!

Published

on

Besa sezona 2 konačno stiže na male ekrane. O tome da ćemo seriju BESA gledati na Supestar TV od 27. novembra, vikendom u 21.00 već smo pisali. Međutim, sada donosimo i ekskluzivnu informaciju o tome kada počinje emitovanje popularnog i dugoočekivanog krimića na TV PRVA.

Naime, kako ekskluzivno saznajemo, Besa će se na TV Prva prikazivati od 1. decembra, sredom od 22.00 – jednom nedeljno.

U drugoj sezoni, osim sudbinama glavnih likova Uroša, Dardana i Petrita, bavićemo se i likovima koji su ranije imali manje prostora, a tu pre svega mislimo na Luku (Milan Marić), Dritona Berišu (Jon Raci) i Iljira Sokoljija (Tristan Halilaj).

Jedan od glavnih pokretača radnje biće sukob modernog i tradicionalnog. Dolazi novo vreme i nove generacije koje ne drže previše do tradicije i date reči – otkriva koautor i scenarista Igor Stoimenov. Inspektori Divna Dukić i Petrit Koci su pronicljivi, posvećeni i ambiciozni. Da li će to biti dovoljno da stanu na put klanu Beriša?

Publika će u narednih 10 nastavaka imati prilike da upozna i nove likove. Među novim glumcima (kojih ima dosta) veliki favoriti su Florist Bajgora koji je igrao u seriji “Gangs of London”, Katarina Čas koja je glumila u hit filmu „Wolf of Wall Street“ i popularnoj seriji „Berlin Station“, kao i Gezim Zherka i Dea Bajaziti koji će sigurno osvojiti publiku…

– Za mene je bio veliki izazov i velika čast da režiram na osam različitih jezika, i obožavam kombinaciju različitih kultura koja je skroz spontano prisutna u našoj seriji – rekao je režiser Igor Stoimenov.

U susret novoj sezone serije Besa počele su da pristižu i pikanterije o kojima se do sada malo znalo. Jedna od onih koja nam je najviše privukla pažnju je i vest da je Nebojša Glogovac trebalo da igra glavnog junaka Uroša Perića. Kako prenosi Informer, produkcija i glumac pravili su planove, ali je on zbog bolesti morao da se povuče.

Čuveni glumac prihvatio je ulogu Uroša Perića, ali je krajem 2017. godine saznao da boluje od raka pluća i sve je palo u vodu. Nažalost, bolest ga je pobedila u februaru 2019. godine.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo kako izgleda i ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Printscreen

Advertisement