Connect with us

Sadržaj epizoda

Pokucaj na moja vrata 138. epizoda: Serkan ponovo postaje otac, ali dobija i brata! Evo i kako

Pokucaj na moja vrata 138. epizoda na programu TV Prva je u utorak, 16. novembra, od 11.15.

Published

on

Pokucaj na moja vrata 138. epizoda (utorak, 16. novembar): Vest da je Eda trudna zna samo Serkan. Dogovorili su se da nikome ne govore, dok ne prođu prva tri meseca. Međutim, Edino ponašanje toliko začuđava celu porodicu, da se neki plaše da li je bolesna.

Sastanak sa prvim klijentom u novoj/staroj firmi je prošao zadovoljavajućuje, ako se izuzme Edino letargično ponašanje, pospanost i nezainteresovanost. Samo Serkan zna šta joj je, dok su Engin i Piril ubeđeni da Edi nije stalo do firme.

Zbrka nastaje tek onda kada pomešaju Edinu i Pininu torbu, i pronađu pozitivan rezultat testa za trudnoću i antidepresive. A kako to obično biva kada se tračevi šire, dolazi do neistina.

Pokucaj na moja vrata 138. epizoda: Ko je, zapravo, trudan?

Umesto Ede, trudne su Pina i Ajdan, a Eda je samo depresivna. Zbog toga, čitava porodica se ‘okomila’ na Serkana, terajući ga da pomogne Edi da se izleči.

Ajfer i Melo usput sažaljevaju Serkana, jer nije svestan da mu mama priprema novo iznenađenje i da je trudna sa njegovim ocem, kog je tek upoznao.

Serkanu u tom haosu ništa nije jasno, ali on i dalje ne odustaje od ideje da Eda promeni doktora i da ceo medicinski tim kontroliše on.

Glavne uloge u seriji Pokucaj na moja vrata 138. epizoda igraju: Hende Erčel, Kerem Bursin, Neslihan Jeldan, Bige Onal, Evrim Dogan, Ismail Ege Šašmaz, Anil Ilter, Melisa Dongel, Čagri Čitanak, Elčin Afadžan, Sitare Akbaš, Bašak Gumuldžinelioglu…

BONUS VIDEO Dinastija: ŠOK! Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

 

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

VIDEO BONUS Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement