Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 14. epizoda: Milena saznaje da je Petar ubijen! Da li je Bogdan sledeći?

Istorijska drama Vreme zla 14. epizoda na programu TV Nova S je u utorak, 16. novembra, od 21.30.

Published

on

Vreme zla 14. epizoda (utorak, 16. novembar): Služavka Cana dolazi kod Milene u Prerovo, govori joj da je Vukašin uhapšen, a Bora i Nađa ubijeni. Milena odlazi u Beograd kod Dušanke, ali ne uspeva ni malo da je uteši pa se vraća u Prerovo. Mileni Nemci donose pismo da je Petar ubijen.

Ivan od partizana u okolini Prerova traži da ga prime u svoj odred, piše Mileni pismo sa razlozima svog odlaska. Ivan odlazi u odred, tamo mu Jaki govori da je Bogdan pušten iz Gestapoa, te da Ivana neće primiti u odred.

Partizani, na čelu sa Mirkom Čekićem, hapse Bogdana i odvode ga od ujaka Miluna. Bogdana vode vezanog kroz selo. U partizanskom odredu se ponovo sreće sa Jakim, koji mu govori da je Monika Dibosk agent francuske policije.

Bogdana muče pred streljanje. Miško dolazi u odred, od njega traže da učestvuje u Bogdanovoj likvidaciji.  Ivan priča sa Milenom o Veri, kako je čuo da se Najdenova vila na Dedinju pretvorila u kupleraj.

U flešbekovima vidimo Verino i Ivanovo upoznavanje u mladosti. Njihov odnos je potpuno drugačiji od onoga u šta se pretvorio kasnije.

U seriji Vreme zla 14. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin,Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement