Connect with us

Sadržaj epizoda

Vreme zla 15. epizoda (KRAJ SERIJE): Bogdana ubijaju partizani! Evo šta će biti sa Milenom!

Istorijska drama Vreme zla 15. epizoda na programu TV Nova S je u sredu, 17. novembra, od 21.30.

Published

on

Vreme zla 15. epizoda (sreda, 17. novembar): Bogdana muče partizani pre streljanja. On pokušava da se ubije, ali bezuspešno. Odvode ga na streljanje, on u poslednjem času prepoznaje Miška.

Milena siže u Užice tražeći Vladimira. Ne nalazi ga. Vladimir je ranjen. Miško ga preuzima iz kola sa ranjenicima i nosi ka selu. Govori mu da je Bogdan ubijen. Ostavlja ga u selu, gde bolničarka počinje da ga neguje. Prvi put u životu se predstavlja kao Katić.

Miško treba da prenese tovare srebra. Uz velike gubitke u ljudstvo uspeva da se probije do čete. Vladimir leži u bolnici u kojoj vlada opšta panika zbog približavanja Nemaca. Svi ranjenici odbijaju pomoć pri povlačenju. Miško dolazi po Vladimira iz bolnice, dok ga preostali drugovi optužuju da ih je izdao zato što se sam spasao.

Miško i Vlada beže u planinu. Sakrivaju se gde im pomaže žena da prežive nemačku odmazdu. Ivana ubijaju u kući. Milena sa preživelim detetom iz zbega, kreće sa ostatkom naroda put planine. Miško i Vladimir uspevaju da se spasu i kreću, zajedno sa narodom, u planinu.

U seriji Vreme zla 15. epizoda glavne uloge igraju: Nada Šargin,Goran Šušljik, Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nebojša Dugalić, Radovan Vujović, Isidora Simijonović, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Pavle Čemerikić, Vule Marković, Miodrag Krivokapić i Jovana Balašević.

BONUS VIDEO Branilac 9. epizoda (KRAJ SERIJE): Jedan dan do života

BONUS VIDEO Crna svadba: Ko je Baba Mikula!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement