Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 53. epizoda: ŠOK! Lena je ŽIVA! I vraća se u SOPOT!

U selu je haos. Jelisaveta je na stubu srama! Ali to nije najveći ŠOK!

Published

on

Kolo sreće 53. epizoda, koja na male ekrane stiže u sredu, 17. novembra od 21.00 na TV Prva punom parom dovešće do usijanja živote naših junaka. Svadba će propasti, ali to nije najgore. Propašće i obrazi mnogih, i teško ćeih šta oprati.

Naime, nakon što su svi na svadbi videli snimak na kome se jasno vidi da je Jelisaveta bila u vezi sa Spasom i da ne zna čije je dete, zvanice su u čudu, neme.  A Bojan ne može da obuzda bes. Kada dođe sebi pitaće Jelisavetu čije je dete.

Ipak, nije ona samo razočarala Bojana. I njen otac Ljuba je slomljen, jer je taman u život počela da mu se vraća radost.

Dok Goca iznosi svoj predlog oko zamršene situacije, u selo stiže nova doktorka, ona koja želi ponovo da se vrati na scenu – Lena!​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (52. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement