Connect with us

Domaće serije

Advokado: Bojan Dimitrijević otkriva kako su nastali likovi iz kviza SRBIJO, OTVORI SE!

Published

on

Advokado nastavlja da nas zabavlja od ponedeljka do petka na Prvom programu RTS-a od 20 časova.

Bojan Dimitrijević je deo neponovljive glumačke ekipe ove crnohumorne serije. On se u svakoj epizodi pojavljuje u različitoj ulozi, kao jedan od učesnika (i učesnica) kviza „Srbijo, otvori se“.

O tome kako je ovaj neobični glumački zadatak izgledao, Bojan kaže:

– Ja lično autore serije, Sašu Hajdukovića i Kolju Pejakovića, privatno jako volim, a poslovno izuzetno cenim – to su ljudi koji znaju sve što treba da se zna. Kada me je Nikola pozvao, jedva sam dočekao da ponovo radim nešto sa njima, tako da sam na neviđeno pristao. On mi je rekao da smo mi gosti u nekom kvizu, nisam ni znao šta je u pitanju, dok nisam otišao na probu kostima, gde se obično zadržavam petnaestak minuta. Ovaj put sam ostao dva, možda i tri sata, probajući silne kostime – što muške, što ženske! Posle sam dobio tekst svih epizoda i pročitao ih.

Mi koji se pojavljujemo u kvizu smo izdvojena celina, tako da nije bilo preke potrebe da čitam epizode, ali kada sam počeo da čitam, nisam mogao da prestanem jer je to već na papiru bilo urnebesno smešno – dodao je glumac.

Samo snimanje bilo je jako intenzivno, kaze Dimitrijević:

– Ne mislim intenzivno po količini vremena, jer smo mi za kratki vremenski period uspevali da snimimo puno toga, ali smo snimali nekada i po dva lika dnevno. Nikola voli da, kada oseti glumce na setu, napravi razne intervencije, tako da su mnoge stvari nastajale na samom setu, te koliko god bili spremni za snimanje, tu je bilo još puno izazova. Bilo je fantastično – uzbudljivo, lepo, zabavno i nadasve kreativno – kaže Dimitrijević.

Pogledajte trejler za večerašnju epizodu:

Izvor: RTS

Advertisement