Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 35. epizoda: Stefan je uhapšen! I Kristini preti zatvor?

Dinastija 35. epizoda se emituje u utorak, 23. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 35. epizoda (utorak, 23. novembar, u 21.00): Lidija dolazi u vilu Kadića. Kristina želi da joj boravak u vili bude što prijatniji, dok Lidija pokazuje netrpeljivost i napada Kristinu, kriveći je za svoje probleme.

Srefan upoznaje mladića sa ovih prostora u kafiću u Beču i poverava mu svoje probleme. On shvata ko je Stefan i namerava to da iskoristi. Predlaže mu da zajedno krenu za Beograd. Kada stignu u grad, pokušava da ga uceni. Tada izbija sukob između njih, koji se završava tako što policija odvodi Stefana u stanicu.

Tonija grize savest zbog onoga što je uradio Kristini. Aleksandra smišlja plan i predlaže Vojinu da zaposli Tonija kod sebe kako bi ga udaljila od vile Kadića.

Dolazi inspektor i ispituje Kristinu o slučaju s Lidijom. Aleksandra primeti inspektora i nudi mu pomoć, pokušavajući pri tom da dovede Kristinu u nezgodnu situaciju. Za to vreme, Branko zakazuje sastanak upravnog odbora i smišlja kako da se suoči s problemima u kompaniji.

Anastasija i Ognjen završavaju u krevetu.

U seriji Dinastija 35. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement