Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 57. epizoda: Bojan i Jelisaveta će se POMIRITI?

Šok! Posle svega, Bojan će oprostiti Jelisaveti?

Published

on

Kolo sreće 32. epizoda

Kolo sreće 57. epizoda, polako, ali sigurno vraća stvari na staru poziciju. Iako to niko nije priželjkivao, promena će doći postepeno i bez velike pompe. A u narednoj epizodi koja se na TV Prva prikazuje od 21.00 očekuje nas sledeće…

Posle Elene, inspektori ispituju i Petra. Međutim, on koristi taktiku „napad je najbolja odbrana“ i zbunjuje policiju. Može li se ovaj zločinac izvući od kazne za sva zlodela koja je počinio?

Za to vreme, Bojan pokušava da preboli ono što se dogodilo na svadbi. Njemu nikako ne izlaze iz glave slika svega onoga što se dogodilo.  Ono što je video na snimku, i šokirani pogledi svatova. Ali, kad se Jelisaveta pojavi u restoranu, on je neće oterati. Hoće li se njih dvoje ponovo pomiriti?

U međuvremenu, Lena počinje polako da se približava Mari, naravno prvo kao lekarka.​

Glavne uloge u seriji Kolo sreće 54. epizoda tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement