Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 36. epizoda: ŠOK! Lidija namerava da ubije Anastasijinu bebu?

Dinastija 36. epizoda se emituje u sredu, 24. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 36. epizoda (sreda, 24. novembar, u 21.00): Porodica Kadić u istom danu dobija dobru i lošu vest: dobra vest je da Anastasijino novorođenče dolazi kući iz bolnice, a loša vest je da je Stefan zaglavio u zatvoru zbog fizičkog napada. Odbija pomoć Branka i njegovog advokata kad shvati da ga otac krivi jer veruje da se Stefan vratio svom homoseksualnom načinu života. Branko insistira da se Stefan izjasni da je kriv, jer je udario čoveka i da ih tako poštedi sudske tužbe, ali Stefan uporno odbija njegovu pomoć.

Osoblje kuće uzbuđeno dočekuje Ognjena Konstantinovića i malo novorođenče, dok Suzana, najnovija članica osoblja, izgleda manje nego oduševljena što se pridružila užem krugu Kadića. Kristina je uzbuđena što će imati bebu u kući, ali Anastasiju razbesni njena želja da je uzme u ruke i zbog toga joj zabrani da ubuduće provodi vreme sa njenim sinom. Kristina zna o čemu se radi: Anastasija je krivi zato što ju je Tošković odbio, ali Kristina joj stavlja do znanja da je to smešno jer ga je Anastasija sama odbila svojim ponašanjem.

Aleksandra pristaje da se uda za Vojina, ali on je sumnjičav zbog toga što se predomislila. Aleksandra ga uverava da toliko mrzi Branka da je ništa više ne uzbuđuje od činjenice da će biti žena njegovog najvećeg neprijatelja.

Tokom velike rasprave u Brankovom kabinetu, kojoj prisustvuje veći deo porodice Kadić, Stefan ih optužuje da su ga prisilili da bude strejt, a da zatim odbaci ženu koju je zavoleo. Govori im da mrzi sve ono za šta se zalažu, ali da ih i voli i zatim odlazi iz vile.

Lidija je odlučna da ode u Južnu Ameriku po Manju; možda se fizički oporavila, ali mentalno svakako nije. Branko dobija još jedan mejl koji potvrđuje da su Momčilo i Manja mrtvi, pa teška srca saopštava Lidiji loše vesti, zbog čega mu ona u naletu tuge i očaja ispriča šta se dogodilo u noći pucnjave sa Kristinom. Posle toga, Lidija nastavlja da tone u depresiju i postepeno se vraća u staro stanje psihoze. Kad čuje bebu Branka kako plače, odlazi do njegovog krevetića misleći da je Manja i uzima ga.

U seriji Dinastija 36. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Promo / Pink

Izvor filmitv.rs

Advertisement