Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE donosi novi ŠOK! Marinko je UCENJEN! Moraće da ubije Adu Kanački! A evo i zašto!

Taman što je na svet stigla Ruža, novi problemi su na vidiku!

Published

on

Igra sudbine 369 (1)

Igra sudbine 368. epizoda donela nam je divne vesti. Nada se porodila i stigla je dugo priželjkivana prinova. Ime joj je Ruža. Najviše su joj se obradovali otac i majka, a odmah zatim, naravno, i Pančeta. Ona ima jedan uslov za Tihomira i Strahinju – da Nada sa bebom prvo uđe u njenu kuću.

Iako Tića i Strahinja u tome vide simpatičan Pančetin potez, istina je da im je ona spremila veliko iznenađenje. Mi znamo da je to stan na spratu, ali ostatak ekipe to još ne zna.

Večerašnja epizoda otkrila nam je i to da je Strahinjina majka umrla. To će, međutim, biti u senci ovog lepšeg događaja, pa će Strahinja lakše podneti gubitak. Međutim, Dijana Erski već slavi pobedu. Akcija „Makazama po kolekciji“, ne sumnjamo, skupo će je koštati. Ipak je na taj način izgubila poverenje Ade Kanački, a ono se ne povraća tako lako.

I dok se pozitivci raduju i slave Ružin dolazak, Sofija smišlja novi zli plan. Tačnije – dva! Prvi je da vrati kontrolu nad Matijom, a za to će zadužiti Zvonimira. Onaj drugi plan joj je, ipak, mnogo zlokobniji. A to koga je izabrala za saradnika, tek je zabrinjavajuće. Naime, Sofija će u narednoj 369. epizodi Adinom odanom slugi Marinku ponuditi informaciju o tome gde se nalazi njegov brat Komarac. Ali, kao što i pretpostavljate – tražiće mu nešto zauzvrat.

A kada saznate o čemu je reč – šokiraćete se. Sofija će Marinku tražiti da ubije Adau Kanački! Međutim, on će za nju imati kontrapredlog koji će Šubarevićku ostaviti u šoku! Međutim, to nije i poslednji šok! Olga će Aleksi saopštiti strašnu vest – bolesna je, i umire! Da li je to istina, ili samo još jedna Olgina laž?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 369. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement