Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Nada se porodila, a EVO KAKO izgleda RUŽA! Pogledajte VIDEO!

Nada se porodila! Pogledajte kako izgleda njena beba

Published

on

Igra sudbine Nada beba

Igra sudbine 368. epizoda donela nam je divne vesti. Nada se porodila i stigla je dugo priželjkivana prinova. Ime joj je Ruža. Najviše su joj se obradovali otac i majka, a odmah zatim, naravno, i Pančeta. Ona ima jedan uslov za Tihomira i Strahinju – da Nada sa bebom prvo uđe u njenu kuću.

Iako Tića i Strahinja u tome vide simpatičan Pančetin potez, istina je da im je ona spremila veliko iznenađenje. Mi znamo da je to stan na spratu, ali ostatak ekipe to još ne zna.

Večerašnja epizoda otkrila nam je i to da je Strahinjina majka umrla. To će, međutim, biti u senci ovog lepšeg događaja, pa će Strahinja lakše podneti gubitak.

Za sada, svi se spremaju za slavlje. Čak je i Ada Kanački odlučila da ne pravi paniku zbog toga što je njena nova modna kolekcija uništena. Važno da stigne beba!

Ipak, ove vesti nisu svi prihvatili sjajno. Višnja je, nažalost, čula Lilin i Adin razgovor. Iako je bez sumnje srećna zbog Nadine bebe, ne može da ne tuguje zbog svoje. Počinje da plače, a utehu nalazi u Jasninim rečima.

A u video klipu koji sledi otkrivamo vam kako izgleda Nadina ćerka. Pogledajte klip.

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 369. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement