Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 370. epizoda: ŠOK! Dijana Strahinji otkriva UŽASNE VESTI! Evo i KOJE!

Dijana je otišla korak dalje u svojoj bezobzirnosti!

Published

on

Igra sudbine 370. epizoda koja se na TV Prva emituje od 20.00 u četvrtak 25. novembra jednom od glavnih likova doneće tužne vesti u zlo doba. O kome li je reč?

Luka pokušava da sazna od Ivana zbog čega ga Olga izbegava. Imamo osećaj da ono što će saznati neće previše oduševiti mladog Kanačkog. Za to vreme Ada i Žiška prave plan kako da od Olge izvuku informacije o tome šta smera i u kakvoj je vezi sa Riterom. Ali, to nije jedino što muči Adu.

Ada je sada primorana da Aleksi saopšti detalje lažnog snimka koje mu je svojevremeno smestila Marijana i to na Lukin zahtev.

U međuvremenu Vukašin nevešto pokušava da nagovori Vida i Žaklinu da se venčaju pre nego što beba stigne na svet. Dok časti sve po firmi povodom rođenja deteta, zlurada Dijana Strahinji izjavljuje saučešće zbog gubitka majke o čijoj smrti on ništa ne zna…​

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 370. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement