Connect with us

Sadržaj epizoda

KOLO SREĆE 59. epizoda: Ognjen krije VELIKU TAJNU! A Tereza će je SAZNATI! Evo o čemu je reč!

Ognjen i ne sluti kakav haos mu se sprema…

Published

on

Kolo sreće 59. epizoda koja nas u četvrtak 25. novembra očekuje na TV Prva od 21.00 osim što će nekim junacima zakomplikopvati život, nekim negativcima će stvoriti nove neprijatelje. A evo i koga.

Dok se bura oko propale Bojanove i Jelisavetine svadbe ne stišava, novi haos je već na pomolu. Ivana je pronašla Ognjena u Sopotu i odlučila da izravna račune sa njim. Preti mu da će „razvezati jezik“ ako ne dobije 20.000 evra. Njene pretnje postaju sve ozbiljnije, jer je već ispričala Terezi da ima ožiljak na licu i da joj je to napravio „neki“ ludak. Samo je pitanje vremena kada će Tereza otkriti o kom ludaku je reč?

Ali, nije ona jedina koja je spremna na ucenu. I Persida, koja se domogla lažnog Eleninog pasoša, počinje da igra igru sa njom. Prljavi, naravno. Persida ne zna za drugačije…

Za to vreme u Sopot stiže Momčilo koji zahteva da porodici obelodani ono što zna, jer je to pitanje života ili smrti.​..

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (59. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement