Connect with us

Domaće serije

Besa sezona 2 epizoda 1: Perići su daleko od kuće! Driton se vraća u Crnu Goru

Besa je pogažena! Šta se dogodi ako reč nije održana…

Published

on

Besa sezona 2 vraća nam u subotu 27. novembra sa premijernom epizodom koju gledamo na kanalu Superstar od 21.00 porodice Perić i Beriša. Pre tri godine jednom nesrećom krvlju je povezana sudbina ova dva prezimena. Dardan je Urošu za svoju Besijanu dao besu. Reč, odnosno dug koji će Uroš morati da vrati da bi iskupio život Dardanove ćerke koji je slučajno oduzeo. Ipak, mafija ne zna za slučajnost, a besa se mora ispuniti. Makar ona običnog čoveka pretvorila u zver.

Kako se završila prethodna sezona svima je poznato. Dve godine kasnije, kada smo napokon dobili priliku da uživamo u novih 10 epizoda serije nastale u produkciji Telekoma Srbije i produkcijske kuće Adrenalin, situacija se značajno promenila.

Radnja se nastavlja tri godine kasnije. Nakon što je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše, podsećanja radi, trebalo je da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi sačuvao sopstvenu glavu, zatičemo ga na neočekivanom mestu.

Vidanov je rođendan. Međutim, nisu svi na proslavi. Porodica Perić je podeljena i daleko od rodne zemlje. Istovremeno, sin Dardana Beriše, Driton, se vraća u Crnu Goru iz Italije, gde ga je otac poslao na studije. Njegov brat od ujaka Iljir Sokolji već vodi uspešan posao iz svoje vile na Ženevskom jezeru.

Besa-sezona-2-epizoda-1

Inspektor Petrit Koci je još uvek živ i uz to oženjen. Njegova partnerka iz policije Divna nastvalja da prati aktivnosti klana Beriša i dok bivši muž preti da će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom.

Luka trpi pritisak jer mu je u poslu sa kokainom direktna saradnica Ana, koja želi od njega da sazna ko joj je ubio brata.

Jedna smrt u klanu Beriša i neočekivani kraj rođendana Vidana Perića pokrenuće niz neverovatnih događaja koji će postaviti pitanje da li je uvek moguće održati datu reč.

Besa sezona 2 epizoda 1 na programu je Superstar TV u subotu 27. novembra od 21.00!

Uloge tumače Radivoje Raša Bukvić, Arben Bajraktaraj, Miloš Timotijević, Lana Barić, Gresa Palaska, Mensur Safkiu, Sebastijan Cavaza, Milica Gojković, Milan Marić, Relja Poopović, Florist Bajgora, Dušan Kovačević, Tristan Halilaj

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor: filmitv.rs / Tanjug

 

Advertisement