Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 38. epizoda: Ko je kidnapovao malog Branka?

Dinastija 38. epizoda se emituje u ponedeljak, 29. novembra, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 38. epizoda (ponedeljak, 29. novembar, u 21.00): Branko bez svesti leži na steni, nad jezerom, na svom planinskom imanju. Kristina je alarmirala gorsku službu i lokalnu policiju. Potraga je u toku…

U vili Kadić, zabrinuti Ognjen i Anastasija shvataju da je mali Branko nestao. Sumnja se na bebisiterku Suzanu. Branko dolazi svesti i Anastasija na kratko uspeva da ga dobije na mobilni, ali baterija mu se isprazni pre nego što uspeju da ga lociraju. Bebisiterka Suzana ima alibi, a inspektor Kočić ispituje ostale mogućnosti. Vojin Konstantinović je preživeo infarkt, ali je u kritičnom stanju. Aleksandra insistira da se venčaju u bolnici, poteže veze da to omogući.

Počinje oluja nad planinskim imanjem Kadića, koja guši Brankove pozive upomoć. Spasioci u čamcima bezuspešno traže Branka u jezeru. Inspektor Kočić saopštava zabrinutim roditeljima za Suzaninu vezu i kriminalne radnje sa Nikolom Toškovićem u prošlosti.

Dinastija 38. epizoda: Da li je Nikola kriv za otmicu?

Na planinskom imanju Kadića, taman kada su spasioci hteli da odustanu od potrage, očajna Kristina slučajno čuje Brankov jauk. Branko je spasen i prevezen u bolnicu, gde saznaje za Vojina i Malog Branka. Sumnja na umešanost doktora Nikole Toškovića u otmicu, koji je, u međuvremenu, dao otkaz u bolnici. Branko otkriva policiji da je doktor Tošković kriv za njegov pad sa litice.

Za to vreme, nepoznata žena u skromnoj kući ljuljuška malog Branka, dok gleda kako mediji prenose izjave zabrinute porodice o otmici. U Sremskoj Mitrovici, bolesna stara žena i njen unuk gledaju podsećanje javnosti na sličnu tragedije koja je pre mnogo godina zadesila porodicu Kadić, kada im je prvo dete zauvek nestalo.

U seriji Dinastija 38. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement