Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 371. epizoda: ŠOK! Ada ima novog DEČKA! Evo KO je ON!

A evo i ko je on! Ivanu se ovo neće nimalo dopasti

Published

on

Igra sudbine 371. epizoda donosi nam neočekivan obrt u ljubavnom životu Ade Kanački! Vreme je da zaboravi Ivana. A evo i sa kim!

Iako ga je dolazak Olge iznenadio, Ivan ne može da porekne da i dalje gaji određena osećanja prema njoj. Kada dođe u klub da bi obavestio Žišku da se vraća na posao, Ivan i ne sluti da je već viđen za otkaz. Adina osveta sledi i biće nemilosrdna… Mada, još nikome nije jasno zašto je Ivan krio to da se čuje sa Olgom i da mu je ona slala novac.

Dok u restoranu naručuje šampanjac, Ada sreće svog starog poznanika Nikšu i oboje su oduševljeni slučajnim susretom. Hoće li ovaj susret izroditi ljubav?

Za to vreme, Žiška započinje sprovođenje svog glavnog plana – polako napija Olgu i kreće sa ispitivanjem.  Da li će uspeti da otključa ovu Pandorinu kutiju?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 370. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement