Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 60. epizoda: Jelisaveta pokušava da odvuče Bojana u krevet! Ovog puta, nažalost…

Hoće li Bojan oprostiti Jelisaveti?

Published

on

Kolo-srece 60. epizoda

Kolo sreće 60. epizoda donosi u mirni Sopot nove zavrzlame. A sve su, normalno samo uvod u nove. Na tapetu će ovog puta biti Boža, persida i i Elena, ali ne nužno tim redom. A evo ko će najviše nagrabusiti…

Boža je upao u klopku. Svaki njegov pokušaj da se izvuče je fijasko. Šta god da kaže, povrediće jednu od dve žene. A obe su mu izuzetno važne u životu.

I dok se Bojan bori da pređe preko onoga što je Jelisaveta uradila, ali tako da je ne izvede na stub srama, ona tone još dublje. I ne prestaje. Ovog puta dolazi u Bojanovu sobu. Učiniće sve da ga vrati. Ali hoće li u Bojanu naći bar trunku nepobvređenih osećanja pomoću kojih bi on mogao da mu oprosti za sve što mu je Jelisaveta uradila.

Nedaleko odatle traje još jedna velika borba. Persidina i Elenina. Elena je pokušala da otkupi pasoš, ali nije joj pošlo za rukom. Persida je, međutim, uspela još jednom da je prevari.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (59. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement