Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Marinko Sofiju DRŽI U ŠACI! Evo ŠTA joj je pokazao na TELEFONU!

Od ovoga je zanemela i otkrila SVE istog trena! Evo o čemu je reč!

Published

on

Igra sudbine iz epizode u epizodu vodi nas kroz nove uzbudljive avanture između života i smrti. Zakulisnim igrama, intrigama, smicalicama i prevarama – nikad kraja. Taman što smo Brunera napokon videli iza rešetaka – na scenu je stupio sin. I preko noći okupio zlu ekipu, vrativši joj staru moć. Ipak, ulozi su se promenili. Više ne vlada kult gazde. A kad nema gazde, zna se ko kolo vodi. Miševi, i to svako za sebe.

A u tom kolovođenju prednjači Sofija Šubarević. Kraljica spletki i mržnje prema Adi Kanački. Upravo ta njena mržnja vodi je od jednog do drugog naručioca ubistva Ade Kanački. Međutim, kako vidimo, ne ide joj najbolje sa pronalaženjem odgovarajućeg kandidata. Odnosno, nema pravih mušakaraca za njen kalibar.

I taman što je shvatila da Zvonimir neće biti taj koji će „overiti“ Adu, a da ni od Ritera neće imati velike vajde, na Sofijinim vratima osvanuo je – Marinko. Adin pomoćnik koga muči nestanak Višnjine bebe i koji bi za informaciju o tome gde je Komarac – dao sve. Mada, možda ne baš sve. Jer kada ga Sofija upita da li bi za tu informaciju ubio Adu Kanački, Marinko ima neočekivano iznenađenje za nju.

– Da ubiješ Adu Kanački! To je moj minimum – poručuje mu Sofija otkrivši mu koja će biti cena za informaciju koju on želi da dobije od nje. Međutim, dobiće odgovor koji nije očekivala.

– A ovo je moj maksimum!

Nakon što je to izgovorio Marinko je Sofiji pokazao telefon, a ono što je videla na telefonu učinilo je da Sofija odmah otkrije gde je Komarac. Tako smo saznali da je on u Rusiji.

Ali nismo saznali šta je to Sofija videla na telefonu. O čemu li je reč?

Ono što nama pada na pamet jeste to da je Marinko nekako došao u posed dokaza da je Sofija ubila svog oca. To je jedino što bi Šubarevićku toliko uplašilo, jer bi to bila njena direktna karta u zatvor. Od toga ne bi mogla da se spase.

Da li ovu pikanteriju Marinko čuva na telefonu? Da li tako Sofiju Šubarević drži u šaci?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

Advertisement