Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE ŠOK! Sofija sprema NOVI ČAJ za ADU KANAČKI! A evo KAKO i KADA!

Adu čekaju teški dani, neprijatelja je nikad više!

Published

on

Igra sudbine dovela nas je do trenutka kada je sve neizvesno. Otvoreno je više od milion pitanja. Koji je sledeći Sofijin korak? Za koju će se stranu opredeliti i da li u celoj ovoj zbrci ona u stvari igra svoju igru? Koji je njen cilj? Nije Sofija jedina misterija novih epizoda serije „Igra sudbine„. Podjednaku dozu zagonetnosti sa sobom nosi i Olga, čija će priča, sigurni smo, tek dobiti epilog o kom će se pričati.

Za to vreme Bruner i Riter nastavljaju igru po svom, nastojeći da zamišljeni plan, a to je potpuni poraz Ade Kanački, privedu kraju. Iako Ada predoseća da se sprema nešto žestoko, ona ne može ni da nasluti šta je to što joj je zla ekipa pripremila. Ono što sve najviše brine je najava koju su scenarista serije Žarko Jokanović i Milica Milša dali još pre nekoliko nedelja, a tiče se pogibije jednog od glavnih likova serije. Tada nam se taj deo serije još činio dalekim, ali budući da se Nada već porodila, rekli bismo da se trenutak primakao.

Videli smo da je Sofija u više navrata pokušala da pronađe saveznika koji bi ostvario njen najveći san, a to je ubistvo Ade Kanački. Iako je svima jasno da Ada Kanački neće biti ta koja će stradati od Sofijinog metka, postavlja se pitanje ko hoće i da li će Sofija pronaći način da bilo kako naškodi Adi Kanački? Nešto se mora dogoditi, jer se Sofijine zamisli uvek bar nekim delom ostvare. Setimo se samo čuvenog trovanja čajem.

Igra sudbine Sofija čaj

Tada je pomoć imala u Matiji. Međutim, njen najodaniji saradnik sada je fizički sprečen da joj pomogne. Zato je Šubarevićka potražila pomoć prvo u Riteru koji je zadatak ubistva Ade Kanački prepustio Zvonimiru. Međutim, Sofija se neće osloniti samo na jednog čoveka za ovaj izuzetno opasan izazov. Vreme je za ucenu. A najpogodniji za to je Marinko, jer on ima interes. Hoće li Marinko pristati na Sofijin pakt?

Hoće li Sofija uspeti da se osveti Adi Kanački za najveću uvredu koju joj je ova sasula u lice do sada? Ili nas pravi rolerkoster tek očekuje i nema nikakve veze sa reprizom Sofijinog čaja?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo

Izvor filmitv.rs

 

Advertisement