Connect with us

Sadržaj epizoda

Crna svadba 9. epizoda: Policija dolazi po IDU! Nataša pronalazi Miću!

Kuda policiju vodi Idu? I šta je Nataša saznala od Miće?

Published

on

CRNA SVADBA 9. epizoda emituje se na kanalu RTS 1 u subotu 27. novembra od 21.00. Prethodne epizode bile su uvertira u veliko finale. Razrešenje svih misterija očekuje nas u dve finalne epizode kada će se konačno razjasniti kuda nas vode sva dosadašnja dešavanja. I ko se krije iza lika zloglasnog kapetana. U trejleru, odnosno zvaničnoj video najavi za 9. epizodu serije, vidimo da će završnica serije biti žestoka.

Kuću Natašine tetke opkoljava policija. Ona je u šoku i pita ih zašto su došli i šta žele. Oni joj ne govore ništa, ali očigledno je da su došli po Idu.

Nataša razgovara sa Mićom, koji je sve ove godine proveo zatočen u sanatorijumu. On joj govori da u nama postoje sile koje ne možemo da razumemo i da sama ne može da im se odupre.

Petar razgovara sa inspektorom Markom, koji je u prošlosti bio zadužen za Mićin slučaj i ubistvo 12 monaha. Besan je na njega, jer i dalje ćuti o svemu. Pita ga koga se plaši. Marko ga savetuje da što manje zna, to je dobro za njega.

U seriji Crna svadba 9. epizoda glavne uloge igraju: Uliks FehmiuJelena ĐokićNikola KojoSlavko ŠtimacToni MihajlovskiFilip ĐurićBorka TomovićAnastasija ĐurovićNebojša MilovanovićLjiljana BlagojevićPredrag BjelacStrahinja BlažićMlađan CrkvenjašIgor Benčina i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Crna svadba: Otkrivamo ko je zapravo Baba Mikula!

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

 

Continue Reading
Advertisement