Connect with us

Sadržaj epizoda

BESA sezona 2 epizoda 2: ŠOK! Una je PREKRIVENA KRVLJU i na ivici SMRTI! Hoće li preživeti?

Luka je dovezao Unu u Urgentni centar! Lekari se bore za njen život!

Published

on

Besa sezona 2 epizoda 2 na programu je na kanalu Superstar TV u nedelju 28. novembra od 21.00 i doneće nam niz šokova koji će biti sjajan uvod u nastavak verovatno najbolje krimi drame koja se pojavila na našim malim ekranima poslednjih godina.

Prva epizoda koja se emituje dan ranije prirediće gledaocima pravi rolerkoster emocija. U nastavku je sve novo. Ne možemo vam otkriti apsolutno ništa o prvoj epizodi van već emitovanog trejlera, da vam ne bismo pokvarili silna iznenađenja koja vam predstoje.

Ono što je za sada poznato jeste da je Dardan završio u zatvoru. Hoće li iz njega izaći, ili će ga tamo sačekati veliko iznenađenje kom se nije nadao i od kog ga u životu nikad ne bi očekivao, to ćemo tek videti i saznati. I kakve veze sve to ima sa povratkom Dritona u Crnu Goru. Kao što je već najavljeno, u fokusu druge sezone će biti mlađa generacija junaka Bese. Naslednici. Iz toga se može mnogo toga zaključiti, a mi ćemo se u spojlovanju ovde i zaustaviti.

Mnogo toga što će se dogoditi u drugoj epizodi biće u stvari reakcija na prvu. Tako u zvaničnom trejleru koji najavljuje drugu epizodu vidimo da je Una odevena samo u spavaćicu, krvavih ruku, tačnije zglobova, hitno dovežena u bolnicu. Doktori se bore za njen život, a ono što je još zanimljivije je to da ju je u bolnicu dovezao upravo Luka. Da li to znači da su Una i Luka i dalje zajedno?

Besa sezona 2 epizoda 2 na programu je na kanalu Superstar TV u nedelju 28. novembra od 21.00

Uloge tumače Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement