Connect with us

Sadržaj epizoda

Pun mesec 1. epizoda: Ko je zgodan, a beskrupulozan biznismen?

Pun mesec 1. epizoda na programu TV Prva je u ponedeljak, 29. novembra, od 11.15.

Published

on

Pun mesec 1. epizoda (ponedeljak, 29. novembar): Nazli želi da postane glavna kuvarica svog restorana i zato je vredno učila gastronomiju na prestižnim školama po svetu. Živi sa cimerkama, a kako im je potreban dodatni novac, Nazli se zapošljava u domu jednog bogatog biznismena. Dogovor je da posao završi do 17.00,  pre nego što se vlasnih vile vrati kući, tako da svog poslodavca nikada nije upoznala.

Ferit je bogati biznismen, koji vodi ozbiljan posao i drži sve konce u rukama. Kako bi sve postigao ima poslugu, ali ima i jedan uslov – da nikoga od njih ne sretne kada se sa posla vrati kući. Ferit nikada nije upoznao svoju kuvaricu, ali svakodnevno joj ostavlja uputstva za sledeći dan.

Zaplet počinje kada se Feritov i Nazlin put ukrste u njegovoj kuhinji, upravo preko poruka koje jedno drugom ostavljaju. Ferit misli da je njegova kuvarica jedna dosadna, tvrdoglava sredovečna žena, a Nazli da je njen poslodavac matori, uobraženi bogataš.

Pun mesec 1. epizoda: Kad proradi hemija

Nazli jednog dana upoznaje Feritovog najboljeg prijatelja Deniza, koji je mnogo pristupačniji od Ferita. I Deniz se polako, ali sigurno zaljubljuje u Nazli. Ipak, ona ne gaji nikakve emocije prema njemu, dok vremenom poruke između Ferita i Nazli postaju sve prisnije i “hemija” među njima raste.

Glavne uloge u seriji Pun mesec 1. epizoda: Ozge Gurel, Džan Jaman, Hakan Кurtaš, Alihan Turkdemir, Alara Bozbej, Nedžip Memili, Balamir Emren, Oznur Serčeler, Ilajda Akdogan, Berk Jajgin, Ozlem Turaj, Emre Кentmenoglu, Turku Turan, Ajumi Takano, Ješim Gul Aksar, Gamze Ajdogdu, Irmak Unal i Mert Javuzdžan.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / IMDb

Izvor filmitv.rs

Advertisement