Connect with us

Domaće serije

BESA 2: ŠOK! Driton preuzima DARDANOV KLAN? Besa je POGAŽENA?

Dardana čeka težak udarac? Hoće li ga Driton poslušati?

Published

on

Besa 2 epizoda 2 ostavila nas je sve u šoku. Videli smo ono što smo videli. Perići su nastradali u saobraćajnoj nesreći sletivši sa mosta pri sudaru sa kamionom koji je naizgled izgubio kontrolu. Međutim, koliko je slučajnost zaista tu umešala prste.

Neke stvari su nam sada mnogo jasnije. Perići su sa bugarskim pasošima i novim identitetom poslati daleko na severu, u Estoniju. Tamo su u programu zaštićenih svedoka, budući da je Uroš, očigledno pristao da svedoči protiv Dardana. To što je Dardan u zatvoru govori nam u prilog tome da je do svedočenja i došlo. Kako, saznaćemo u drugoj epizodi, sada vam to nećemo otkrivati.

Međutim, još jedna zanimljiva crta radnje jeste ona koja se odvija u Dardanovom taboru. Kao što smo videli, Driton, Dardanov sin oporavio se od pokušaja atentata sa kraja prošle sezone. Dardan ga je sklonio kod Skendera, Dardanovog oca, u Italiju, jer je želeo da ga zaštiti od njegove sudbine. Dardan je imao nameru da skloni sinove od sveta kriminala i da im podari novu šansu.

Međutim, izgleda da u tome nije uspeo. Driton se vratio u Crnu Goru. Da bi sahranio Skendera uz ostatak porodice, ali, čini se da to nije jedini razlog. Driton, kako smo videli pravi pakt sa Hašimom, koji kaže da zna gde je Šofer.

Da li to znači da je Driton pogazio očevu besu protiv njegove volje? Da li Driton stoji iza onoga što izgleda kao saobraćajna nesreća u Estoniji? Ako je to istina, kakve će posledice imati ovaj njegov čin na dalji tok situacije? Hoće li mu otac oprostiti ovakav bezobrazluk? I da li to što se oglušio o očevu naredbu znači da će Driton, možda, preuzeti Dardanov klan?

Budući da su i glumci najavili da će u nastavku fokus biti na naslednicima starijih, ovaj scenario sasvim je moguć.

U svakom slučaju, saznaćemo uskoro!

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement