Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 373 epizoda: Pančeta ima veliko iznenađenje za Strahinju i Nadu! Evo o čemu je reč!

O čemu li je reč?

Published

on

Igra sudbine 373. epizoda koja nam nam TV stiže u utorak, 30. novembra od 20.00 doneće niz, za promenu, prijatnih iznenađenja. Naravno, najgledanija serija već dve godine ne bi bila potpuna ako na kraju u akciju ne bi krenuli negativci, a uvom nastavku kolo će povesti Olga. A evo i kako.

Marinko upada u Kan holding u potrazi za tragovima. Dok pretura po dokumentima, Maksim ga fotografiše mobilnim telefonom. Šta je planirao da uradi sa ovom fotografijom? Na koji način će Maksim pokušati da uceni Marinka prema kom i ne gaji preveliko neprijateljstvo.

Kada Nada i Strahinja dovedu bebu kući, svi će se biti obuzeti neopisivom srećom. Pančeta im konačno pokazuje veliko iznenađenje koje im je priredila u potkrovlju, ali ona nije jedina koja „maše“ ključevima. U klubu, Olga nastavlja da plete mrežu, a sada ima i novu žrtvu. ​O kome li je reč?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 373. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement