Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 62. epizoda: Mara otkriva KO će dobiti SVE NJENE PARE!

Ovome se niko nije nadao

Published

on

Kolo sreće 62. epizoda koja je na programu u utorak, 29. novembra od 21.00 na TV Prva doneće nam veliko iznenađenje budući da s eljubav rodila tamo gde je niko nije očekivao, bar sa jedne strane.

Petar izlazi sa doktorkom Lenom i počinje da joj se udvara, a ona ga ispituje o svemu i posebno je interesuje kako se našao u Soputu u kući bogatašice Mare. Petar i ne sluti da je pletući mrežu pauka oko Lene upao u zamku Crne udovice. Hoće li se izvući živ ili će platiti za sve što je učinio.

Za to vreme, Mara okuplja porodicu i saopštava šta je njena odluka u vezi sa parama koje je dobila.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (62. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement