Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine donosi NOVI ŠOK! Una i Luka se RAZVODE? A evo i ZBOG KOGA!

Gde ona umeša prste, tu trava ne raste! Ovog puta je krenula u ozbiljnu akciju

Published

on

Igra sudbine 374. epizoda biće jedna od lepših. Pančeta se postarala da Nada i Strahinja dobiju sve što zaslužuju. A ono što im je najneophodnije jeste stan. Dom u kom će podizati malu Ružu. I u tome je uspela.

Nada i Strahinja biće oduševljeni onim što je Pančeta učinila za njih. Sve su očekivali, ali stani, istina – nisu. Ovo je bilo podjednako veliko iznenađenje i za ostatak ekipe. Međutim, pravo iznenađenje sačekalo je Klaudiju koje se Sfofija otarasila po ekspresnom zadatklu izbacivši je iz stana i promenivši brave za njom,

Za to vreme Lila pravi haos. Ispostavilo se da je Časlav najbolji prijatelj Božidarke, i da se njih dvoje znaju još iz osnovne škole. Božidarka je iskoristila priliku i napala Lilu, istakavši da su ona i ostatak Kanačkih krivi za razvod Luke i Sofije. Časlav je naseo na priču i komplikuje situavciju. Da bi pridobila Časlava, verovali ili ne, Lila je pred Lukom potvrdila da on i dalje ima obaveze prema prvoj ženi koju i dalje, navodno voli.

Da li će to uticati na brak Une i Luke?

To je samo jedno od pitanja koje ćemo postaviti. Drugo je – šta je to Žiška pronašla u novčaniku pijane Olge? Čija je to viziz-karta? Na kraju, nemoguće je, a ne zapitati se, za čime je tragao Marinko? Kakav je to dokaz tražio u kancelarijama Kan Holdinga i zašto razlog svoje potrage skriva od Stane Dželetović?

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 374. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement