Connect with us

Domaće serije

BESA 2 Šta nam donose nove epizode: Uroš se vraća u Srbiju! Una se odriče OCA! Evo i ZAŠTO!

Koci se nalazi sa Dardanom i saopštava mu vesti koje ga neće obradovati

Published

on

Besa 2 se lagano zahuktava. Nakon što je Dardan završio u samici nadajući se da će njegov advokat Braha odraditi dogovoreno i osloboditi ga pre Nove godine, novi razvoj situacije uticao je da rasplet u klanu Beriša dobije potpuno nove obrise.

Driton je obezbedio sebi vođstvo među Berišama i ostatak klana uverio u to da je on, uz blagoslov njegovog oca, novi vođa klana. Za to vreme jača i klan Sokolji, koji je korak po korak preuzeo teritorije Beriša i poljuljao njihovu moć.

Posle tragedije u Estoniji u narednim epizodama, vidimo Uroša koji se vraća u Srbiju, spreman za osvetu. Koci se takođe vratio na jug, a na sastanku sa Dardanom on mu saopštava vesti – Uroševa porodica je mrtva. Dardan je svestan šta to znači. Besa je pogažena. Ali to nije jedino što ga brine. Dritonov bezobrazluk od njega je stvorio Dardanovog neprijatelja.

Besa 2 – Šta nam donose nove epizode?

Za to vreme Uroš se potajno raduje povratku kući i susretu sa ćerkom. Međutim, Una više ne želi da ga vidi. Oca krivi za smrt majke i brata. Luki otvoreno poručuje – ja više nemam oca. Hoće li Una naći snage da oprosti Urošu i još jednom počne sve ispočetka?

Uloge tumače Radivoje Raša BukvićArben BajraktarajMiloš TimotijevićLana BarićGresa PalaskaMensur SafkiuSebastijan CavazaMilica GojkovićMilan MarićRelja PoopovićFlorist BajgoraDušan KovačevićTristan Halilaj

BONUS VIDEO Serija SUTON – Misteriozna krimi-drama od 8. novembra, ponedeljkom na kanalu FOX CRIME

BONUS VIDEO Ubice mog oca 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Adrenalin

Izvor FILM I TV

Advertisement