Connect with us

Sadržaj epizoda

Igra sudbine 375. epizoda: ŠOK! Ada ubacuje KRTICU kod RITERA! A evo i o kome je REČ!

Ada je udarila na Ritera, ali i on sprema odgovor

Published

on

Igra sudbine 375. epizoda koja je na programu u četvrtak, 2. decembra od 20.00 na TV Prva, lagano, ali sigurno – zagreva motore. I sprema nam još luđu zabavu. Biće tu tajnih susreta po hotelskim sobama, a Ada je za Ritera spremila i posebno iznenađenje. U vidu ČISTAČICE!

Međutim, pre nego što pređemo na ono što je Ada spremila za Ritera da vidimo šta je Brunerov sin pripremio Adi. Sledeća na spisku Riterovih meta je ministarka Tankosić. Videli smo već da je jedino što je zanimalo Ritera bilo to da li je Bruner bio sa njom u vezi. A budući da je krenuo u obračun sa Tankosićkom to nam mnogo govori o odgovoru na pitanje koje je Riter postavio svom ocu.

A sada da vidimo šta je Žiška saznala od obeznanjene Olge. Iako se nama činilo da Žiški neće poći za rukom da baci u nesvest Olgu, uspela je. Videli smo da je u njenom novčaniku pronašla neku vizit kartu, a večeras ćemo saznati i šta je na njoj bilo zapisano. Ali i da li je to bilo jedino što je Žiška u Olginoj torbici pronašla?

E, sad, sledi ono najintrigantnije. Nakon što je Žiška otpremila pijanu Olgu u hotel, na recepciji je sreće i Lila koja je došla da iznajmi sobu. Mi se pitamo za koga i zbog čega? Da li je to Časlav pao na Lilin šarm?

U međuvremenu Maksim poverava majci da je zaljubljen u Noru, a ona ima ima plan kako da je osvoji. Doda i Ada do tančina razrađuju plan za špijuniranje, pa Riter dobija novu čistačicu u firmi…​

Glavne uloge u seriji Igra sudbine 375. epizoda igraju: Milica Milša, Luka Raco, Stevan Piale, Matea Milosavljević, Pavle Jerinić, Sandra Bugarski, Milica Tomašević, Vladan Savić, Slobodan Ćustić, Vuk Saletović, Danica Ristovski, Snežana Savić, Darko Tomović, Kristina Jovanović, Dragana Mićalović, Ammar Mešić, Jelena Đukić, Iva Štrljić, Danina Jeftić, Lidija Vukićević, Mina Lazarević, Ivan Tomović…

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Printskrin

Izvor filmitv.rs

Advertisement