Connect with us

Sadržaj epizoda

Kolo sreće 63. epizoda: Elena i Petar će OPLJAČKATI MARU?

Vremena za gubljenje više nema, vreme je za plan B!

Published

on

Kolo sreće 63. epizoda koja se emituje u sredu, 1. decembra od 21.00 na TV Prva donosi loše vesti za Petra i Elenu. Njihov plan pada u vodu, jer kako smo videli – Mara ne planira da zadrži novac. Ali, da li će to ovaj pakleni dvojac sprečiti da ostvare svoje interese?

Kao što smo već videli u prethodnoj epizodi Mara je rešila sve pare koje ima da pokloni siromašnima i crkvi. I niko ne može da promeni njenu odluku. Čak ni njeni najbliži…

Zbog toga Elena i Petar odlučuju da pređu na plan B i da deluju brzo jer se „sa seljacima nikad ne zna“. Kod Mare dolazi i Persida koja donosi svoje predloge.

Ljuba se sastaje sa Daninim sinom koji mu priznaje da nema ništa protiv da on bude sa njegovom mamom, ali pod uslovom da mu ona bude jedina u životu.

Glavne uloge u seriji Kolo sreće (62. epizoda) tumače: Nela Mihailović, Voja Brajović, Ljiljana Dragutinović, Jadranka Selec, Ljubinka Klarić, Jana Milić Ilić, Zoran Pajić, Jelena Rakočević, Anja Mit, Jelica Sretenović, Milenko Pavlov, Goran Radaković, Andrej Šepetkovski, Vjera Mujović, Dubravko Jovanović, Tamara Radovanović, Tijana Pečenčić, Nikola Šurbanović, Miloš Đuričić, Nikola Malbaša, Ivan Zablećanski, Ivan Ivanov, Jelena Puzić, Jovana Jelić, Dragana Đurđević, Rade Ćosić, Katarina Živković, Ivana Adžić i mnogi drugi.

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement