Connect with us

Sadržaj epizoda

Dinastija 40. epizoda: Vojin umire! Aleksandra nasleđuje njegovo bogatstvo! Uništiće Branka!

Dinastija 40. epizoda se emituje u sreda, 1. decembar, od 21.00 na TV Pink.

Published

on

Dinastija 40. epizoda (sreda, 1. decembar, u 21.00): Aleksa Grkinić mora neodložno da ode iz kuće, pa angažuje komšinicu da pričuva bebu. Dok čuva bebu, komšinica obavlja rutinske, kućne poslove, i usput gleda vesti na TV-u. Tamo se dešava drama – Lidija Bjelić želi da se ubije sa bebom u naručju. Komšinica isprati čitavu priču, na kraju se ispostavi da je umesto bebe lutka, i da se i dalje traga za malim Brankom Konstantinovićem.

Komšinica uoči sličnost između fotografije nestale bebe i Aleksinog misterioznog gosta. Zove policiju, obaveštava ih da je najverovatnije oteta beba pored nje. Branku i Ognjenu javljaju vest. Inspektor organizuje akciju spasavanja deteta.

Za to vreme, Adam se čekira u ruiniranom hotelu, koji se očito renovira. Aleksandra lobira da se organizuje venčanje sa Vojinom u bolnici, tamo i sazna da je mali Branko spasen. Lidija odlazi iz kuće u sanatorijum, ispraća je cela porodica. Svi su potrešeni zbog njenog lošeg stanja, tako da se scena koju je napravila pretvara u nežan oproštaj.

Dinastija 40. epizoda: Anastasija upoznaje Adama

Aleksandra se pojavljuje u vili, besna na Branka što joj niko ništa nije javio o malom Branku, preti da će ga uništiti kad joj Vojin sve prepiše. Anastasija, umirena dolaskom malog Branka, odlazi u hotel da proveri kako napreduje renoviranje, tamo upoznaje Adama. Te večeri otpušta dadilju, i ponovo se posvađa sa Ognjenom.

Sutradan se konfrontira Branku i saopštava mu da želi da se razvede i da se posveti karijeri kao menadžer hotela “La Miraža”. Branko pristaje. Adam dolazi u njegovu kancelariju da mu se predstavi, ali nailazi na hladno Brankovo odbijanje i optužbu da je prevarant. Za to vreme, Aleksandra i Vojin se venčavaju u bolnici, ali odmah posle čina venčanja Vojin umire.

U seriji Dinastija 40. epizoda glavne uloge igraju: Branimir Popović, Ana Savić, Predrag Bjelac, Marija Karan, Aleksandar Radojičić, Sergej Trifunović, Andrej Jemcov, Magdalena Mijatović, Milena Živanović, Milutin Mima Karadžić…

VIDEO Pogledajte kako su se POČUPALE Aleksandra i Kristina!

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

ZABRANJENO SVAKO KOPIRANJE TEKSTA

Foto Printscreen

Izvor filmitv.rs

Advertisement