Connect with us

Domaće serije

IGRA SUDBINE Otkrivamo: Evo KAKO se završava DRUGA SEZONA! Sledi ŠOK nad ŠOKOVIMA!

Finale donosi SMRT! A evo i ČIJU!

Published

on

Igra sudbine primiče se kraju. Barem kada je reč o drugoj sezoni. Aktuelne epizode gledamo do kraja januara 2022. a tada bi trebalo da počne da se emituje nova sezona. Prema prvobitnim planovima prekida u emitovanju neće biti. Epizode novog ciklusa uslediče odmah po završetku po prikazivanju drugog serijala, čime će ova serija oboriti čak i svoj rekord. Ako se ovi planovi budu realizovali „Igra sudbine“ postaće najdugovečnija domaća sapunica emitovan bez pauze u istoriji srpske, pa i jugoslovenske televizije.

A s obzirom na to da nas od finala i tog kraja januara deli tek nekoliko desetina epizoda (trenutno smo na 375. od 411) sada je već vreme da razmišljamo o tome šta nas čeka na kraju planirane druge sezone.

O nastavku još nema nekih konkretnijih informacija, osim one da nas očekuje „vremenski skok“. Odnosno, radnja će se nastaviti godinu dana kasnije.

Pitanja i nerešenih zapleta je mnogo. Pre svega kako će se završiti epska borba između Kanačkih i Brunera. Ko će pobediti? Da li Bruner ili Ada? Kako je reč o telenoveli u kojoj negativci retko gube bitke, ne sumnjamo u Adinu maestralnu pobedu. Baš kao što i ne sumnjamo da će oko nje morati mnogo da se pomuči.

IGRA SUDBINE – Šta nam donosi FINALE?

Adin i Brunerov okršaj, međutim, nije jedina briga „Igre sudbine“. Jedno od važnih pitanja je i na čijoj strani će i uz kakvu sudbinu na kraju završiti Sofija Šubarević. Svi čekamo njeno veliko pokajanje, ali od toga još ni P nismo videli. Za sada deluje nam nemoguće da će Sofija promeniti svoju ćud, ali zmije poput nje umeju i da iznenade. Videćemo hoće li ova dokazana i proverena zmijurina na kraju, ipak, da presvuče košuljicu.

Ono što je sigurno, i što je zvanično najavljeno jeste to da će veliko finale doneti smrt jednog lika. Kandidata je mnogo, a nama baš ON deluje kao najverovatniji izbor!

Po nekoj logici pretpostavljamo da će obračun među blizancima morati da se završi krvavo. Svitac je krenuo u nemilosrdan lov na brata. Iako ih povezuje krv, godine mržnje i neprijateljstva učinile su jaz među njima nepremostivim. Verujemo da će to tako i ostati. Pretpostavljamo da kraj serije neće doživeti oba lika, s obzirom na to da su tako sudbinski suprotstavljeni međusobno. Prema našem scenariju, Marinko će u odsudnom trenutku kada bude konačno uspeo da pronađe brata i ćerku, biti prinuđen da se bori za život. Komarac već drugi put izbegava zatvor. Ovog puta, deluje nam, neće uspeti da prevari sudbinu. Znajući da mu sleduje robija zbog  onoga što je uradio vrlo je verovatno da će morati da puca u brata. Baš kao što će i Svitac morati da se brani. U tom vatrenom obračunu neko će stradati. Prema našim predviđanjima biće to Komarac.

Imate li još neku ideju? Bez koga bismo mogli da ostanemo u nastavku serije „Igra sudbine“?

BONUS VIDEO Nada i Strahinja iz serije „Igra sudbine“ postali roditelji! Evo šta su dobili – sina ili ćerku!

BONUS VIDEO Sve tajne serije SREĆNI LJUDI: Ukinuta je zbog…

BONUS VIDEO UBICE MOG OCA 5: Otkrivamo sve tajne nove sezone

Pratite nas i na društvenim mrežama INSTAGRAM,FACEBOOK i YOUTUBE

Foto Promo / Prva

Izvor filmitv.rs

Advertisement